DUB INFUSIONS :: A DUBSTEP SPECIAL


Dub Infusions presenteert met trots de eerste Dubstep Special in de Helling, en wat een special is het geworden! Met Youngsta, Geeneus en D1 hebben we de top van de dubstepwereld in huis gehaald.

Youngsta begon reeds op zijn 12e met draaien en geldt nu, acht jaar later, als de meester der meesters dubstep deejays. Ogenschijnlijk zonder moeite draait hij de vetste sub-bass mixen aan elkaar. Niet voor niets stond hij al garant voor twee van de vier edities van de befaamde Tempa verzamelaars “ Dubstep Allstars.” Gruwelijk goed!
Ook D1 kreeg muziek met de paplepel ingegoten: als zoon van een techno producer liep hij als jonkie al alle platenzaken en feesten af. Nadat Youngsta hem de gouwe ouwe Highland Spring” van Hatcha vs Horsepower “liet horen, was D1 verkocht. Na twee jaar oefenen kreeg hij zijn eerste break en sindsdien staan alle groten in de wereld te trappelen voor een nieuwe dubplate van de hand van D1.
Geeneus is beter bekend als grime producer Wizzbit en scoorde onder die naam al vele hits, waaronder “Jam Hot.” Als Geeneus doet hij het ook lang niet slecht. Met “Dark Boy” scoorde hij ook in de dubstepwereld een dijk van een hit. Massive!
Dubstep adepten Cold Sweat en Nuno dos Santos besloten de handen ineen te slaan en zullen deze avond openen met een zeer dynamische dubstep set.

Laat je niet van de wijs brengen door de zondag: het is Pinksteren dus iedereen is lekker vrij de dag erna!

DUB INFUSIONS: A DUBSTEP SPECIAL

TIVOLI DE HELLING

zondag 27 mei 2007 (pinksteren)

zaal open: 23:00 - 05:00

entree: € 10,-

No comments: