THE SOUND OF THE ELEPHANT @ LATIN AMERICAN FILM FESTIVAL


ELEPHANT SOUNDSYSTEM is dit jaar uitgenodigd om te komen draaien op het LAFF. Wij zullen op zaterdag 9 mei vanaf 22.00 uur draaien in de cocktailbar van het Louis Hartlooper Compplex in Utrecht. Diezelfde avond draait er een film waarbij een carribische soundtrack goed leek te passen, daarom leek het de organisatie een goed plan om ons te vragen om van die overheerlijke jamaicaanse reggae muziek te komen draaien! :-)

Vanaf 22.00 uur tot 02.00 uur vette vibez, irie visuals (malu sin) & overheerlijke cocktails aan de bar!!!

BOBOBOBOBOBOBOBOBOBOBOBOBO!!!!

LATIN AMERICAN FILM FESTIVAL:
Het Latin American Film Festival (LAFF) introduceert en presenteert jaarlijks het werk van (nieuwe) filmmakers uit Latijns-Amerika. Naast het bieden van een overzicht van de beste films en documentaires van het afgelopen jaar, biedt het LAFF een overzicht van de culturele en maatschappelijke ontwikkelingen van dit continent in een uitgebreid verdiepingsprogramma.

Het LAFF is in 2005 opgericht door Judith van den Burg en Jessica de Jaeger. In de afgelopen vijf jaar is het LAFF uitgegroeid van een klein overzichtsfestival tot een succesvol middelgroot festival en kennisnetwerk op het gebied van Latijns-Amerikaanse film en cultuur. Het programma van het LAFF werd in de loop der jaren uitgebreid met een educatieprogramma.

Meer informatie over het film festival vindt je op:
http://www.laff.nl